Kevättiedote

Tiedotusasioita kevätlukukaudelle:

Opettajat

Päivi, puhelinnumero 044 257 7075 ja 08 336 796.  Minut tavoittaa parhaiten päivisin. Luen sähköpostin arkisin, osoite on paivi@balettikoulusinikello.fi. Osoitteeni on: Päivi Honkakoski, Hanhitie 8 C 3, 90150  Oulu.

Muut opettajat (yhteystiedot löytyvät oppilaiden omilta sivuilta, sivulle tulee kirjautua)

Anna-Reetta Hyytinen
Elisa Alatalo
Ella Meriläinen
Emilia Keränen
Kati Käkelä
Roosa Sippola
Ronja Salo
Sara Vikeväinen
Taru Loponen
Veera Koivuranta

Kevään aikataulut

Kevätlukukausi alkaa maanantaina 9.1. ja loppuu sunnuntaina 7.5.2017. Lomat ja muut tärkeät päivämäärät löydät myös oppilaiden kalenterista.

29.1. Isompien oppilaiden näyttämöharjoitus Pohjankartanossa
4.2. Isoilla kenraaliharjoitus ja esitykset Teatterilla
4.2. Pienillä muutoksia aikatauluissa ja paikoissa
6.–12.3. (viikko 10) Hiihtoloma, ei tunteja (Huom! Lauantaina 4.3. ON tunnit)
2.4. Pienempien oppilaiden näyttämöharjoitus Pohjankartanossa
13.–17.4. Pääsiäisloma, ei tunteja
18.–22.4. Viimeiset  tunnit; avoimet ovet, vanhemmat saavat tulla seuraamaan tunteja (kaksi kertaa viikossa olevilla jälkimmäinen kerta)
24.–25.4. Kaikilla esitysharjoituksia myöhemmin jaettavan aikataulun mukaan. Ei tavallisia tunteja enää tällä viikolla.
3.5. Lavasteenrakennus
4.5. Kenraaliharjoitus
5.5. Kenraaliharjoitus
6.–7.5. KEVÄTNÄYTÖS POHJANKARTANOLLA

Kaikista näyttämöharjoituksista, jotka koskevat sinua saat vielä erikseen aikataulun sitten lähempänä (tulevat myös nettiin), nämä vain alustavasti tiedoksi. Merkkaa jo kalenteriin! Huom, pienemmät oppilaat esiintyvät vain yhdessä tai kahdessa näytöksessä, saat myöhemmin aikataulun, kuka esiintyy missäkin. Isoimmilla esityksiä on yhteensä kuusi, 2 esitystä  Teatterilla helmikuussa ja 4 esitystä Pohjankartanossa toukokuussa.

 

Näytöksiä sekä teatterilla…

Kevään satubalettimme on Don Quijote. Jo toisen kerran Balettikoulu Sinikellon oppilaat pääsevät esiintymään Oulun Kaupunginteatterin suurelle näyttämölle! Teatterilla esiintyvät tyttöjen ryhmistä BII ja sitä vanhemmat (kaikki kaksi kertaa viikossa treenaavat) ja pojista kaikki Isot Tiikeripojat ja Tiikeripoikien valioryhmä. Lippuja saa Lippupalvelusta ja Teatterin lipunmyyntipisteistä. Osta lippusi, jos et ole vielä ostanut!

 

…että Pohjankartanossa

Kaikki Balettikoulu Sinikellon oppilaat esiintyvät 6.–7.5.2017 Pohjankartanossa. Don Quijote -näytöstä on alettu harjoitella jo syyslukukauden puolella. Liput tulevat myyntiin myöhemmin keväällä.

 

Lukukausimaksut ja tuntien pituudet

Tiedot löytyvät täältä.

 

Poissaolot

Ilmoita poissaolot etukäteen omalle opettajallesi, jos mahdollista, mieluiten tekstiviestinä.

Jos lopetat baletin, ilmoita siitä mahdollisimman pian, että seuraava jonosta pääsee heti mukaan! Moneen ryhmään on jo pitkä jono.

Kolmesta peräkkäisestä ilmoittamattomasta poissaolosta oppilas voidaan katsoa lopettaneeksi, ja ottaa  jonotuslistalta seuraava paikalle.

 

Tiedot ajantasalla?

Ovathan sinun osoite- ja puhelinnumerotietosi ajan tasalla oppilasrekisterissä? Jos on tullut muutoksia, niin ilmoita ne sähköpostilla paivi@balettikoulusinikello.fi.

 

Puvut

Jos tulee uuden puvun tai tossujen tarvetta keväällä, niin käytettyjä pukuja, tossuja ja harjoitushameita löytyy meidän omalta osto- ja myyntisivulta. Jollei sinulla ole tunnusta jolla kirjautua, niin pyydä tunnus Päiviltä, paivi@balettikoulusinikello.fi.

Uusia pukuja, tossuja ja harjoitushameita voi ostaa balettitarvikeliike Silkkirummusta, Hallituskatu 28, tietävät siellä Sinikellon mallit.

 

Vakuutus

Oppilaat on vakuutettu tapaturmien varalta tuntien ajaksi Pohjola-yhtiössä.

 

Tiedonkulku

Kaikki asiat pyritään ilmoittamaan lapulla kotiin. Jos olet monta kertaa poissa,  kannattaa kysyä, onko saatu tiedotteita sillä aikaa.

Täältä verkkosivuiltamme löytyvät tärkeimmät tiedotteet.

Facebookin kautta muistutellaan myös ajankohtaisista asioista. Kannattaa käydä tykkäämässä Sinikellon Facebook-sivusta, niin pysyt hyvin ajantasalla. Olemme myös Instagramissa.

Ajankohtaisista asioista on muistutuslappuja salin ovessa. Aina voit myös soittaa ja laittaa sähköpostia. Pidäthän yhteystietosi oppilasrekisterissä ajan tasalla.

 

Yleistä

Tule ajoissa tunnille
Älä metelöi pukuhuoneessa ja käytävässä
Saliin ei saa ottaa mukaan purkkaa, karkkia tai leluja
Ei koruja eikä kelloja balettitunnille
Tangoissa ei saa kiipeillä tunnin alettua
Vanhemmat seuraamaan tuntia vain erityisluvalla
Käy vessassa ennen tunnin alkua
Älä jätä mitään arvokasta pukuhuoneeseen
Ei ylimääräisiä T-paitoja, säärystimiä tms. tunnille päälle
Jos omistat lemmikin, pese kätesi ennen tuntia, ettei toiset oppilaat saa allergisia reaktioita.
Influenssakaudella kannattaa kaikkien pestä kädet saippualla  sekä ennen että jälkeen tunnin.

 

Baletin opetus-dvd

Satu- ja alkeisbalettilaisille suunnattu baletin opetus-dvd Pikku balleriina on ostettavissa kauttamme. Tilaukset sähköpostitse paivi(at)balettikoulusinikello.fi. Sinikellolaisille levy saatavilla 15 € hintaan tunnilla käteen toimitettuna (ovh 24 €).

 

Satuja ilmaiseksi verkossa

Osoitteesta www.satupalvelu.fi löydät ilmaiseksi yli 140 Päivi Honkakosken kirjoittamaa opettavaista lyhyttä satua. Sivuilla on myös hakukone, voit hakea satua opetuksen mukaan, esim. anteeksipyyntö, kiusaaminen, sinnikäs harjoittelu, tai muuten teeman mukaan esim. avaruus, eläinsatu, hamsteri, prinsessa tms. Tai voit painaa arvontanappia ja arpoa päivän sadun. Joka sadun lopussa on muutama kysymys ja tehtävä avuksi sadun opetuksen käsittelyyn.

Nämä sadut ovat alun perin olleet myynnissä päivähoidon ja kasvatuksen ammattilaisille, mutta nyt Päivillä ei ole enää aikaa hoitaa Satupalvelun myyntiä. Niinpä sadut muutetaan nyt ilmaisiksi ja kaikkien saavaville.

Olisi kiva, jos levittäisit Satupalvelun linkkiä www.satupalvelu.fi ystävillesi ja tuttavillesi ja Facebookissa ym, sekä lastesi päiväkotiin ja kouluun. Huomaa myös jos sinulla asuu tuttuja ulkomailla, niin tästä hekin saavat kätevästi suomenkielistä luettavaa.

Mukavia satuhetkiä, olkaapa hyvä!

Päivi

TET: Vinkki, yläasteelaiset voivat kysyä TET-paikkaa Sinikellosta.