Tiedoksi kevään esityksistä

Infoa oppilaille ja huoltajille teatterin ja Pohjankartanon esityksistä. Esityksen varsinainen sivu löytyy täältä.

Aikataulut

Kannattaa seurata kalenterisivua, tai tilata kalenteritapahtumat omaan kalenteriin. Merkitsemme mm. näyttämöharjoituksista tarkemmat aikataulut kalenteriimme.

Näyttämöharjoituksia Pohjankartanossa sunnuntaina 25.2. isoilla ja sunnuntaina 15.4. pienillä
Avoimet ovet ja viimeiset tunnit 23.–29.4.
Esitysharjoituksia Valveella, isot keskiviikkona 2.5., pienet 7.–9.5. (aikatalu maanantaina, tiistaina, keskiviikkona)
Lauantaina 5.5. isoilla oppilailla esitys kaupunginteatterilla klo 15 ja klo 18
Torstaina 17.5. lavasteenrakennustalkoot päivällä
Torstaina 17.5. ja perjantaina 18.5. illalla kenraaliharjoituksia (sama aikataulu molempina päivinä)
Lauantaina 19.5. ja sunnuntaina 20.5. esitykset klo 13.00 ja 16.00 Pohjankartanossa

 

Missä näytöksessä esiinnyt tai lapsesi esiintyy

Tiedot löytyvät esitysvalmistelusivulta (vaatii kirjautumisen). Esitysvalmistelusivulta löytyy myös mm. esityksen juoni ja kohtausluettelo (näet missä kohti esitystä oma tanssisi on).

 

Liput teatterin esitykseen 5.5.2018

Isommat oppilaat esiintyvät jo lauantaina 5.5. Oulun teatterin suurella näyttämöllä. Esitys kuuluu Lasten ja nuorten teatterifestivaaliin. Lipunmyynti näihin näytöksiin menee teatterin lipunmyynnin kautta.

Lipunmyynti teatteriin esityksiin, klo 15 ja 18

Avustajat hakevat vapaalippunsa teatterin aulan lipunmyynnistä, oppilaan nimi löytyy listalta.

 

Liput Pohjankartanon esityksiin 19.–20.5.2018

Huolehdithan, että ostat lippusi ajoissa. Usein esityksemme ovat loppuunmyytyjä.

 

Lipunmyynti

Lipunmyynti Pohjankartanon esityksiin:

Lippujen hinnat 10 € lapset, opiskelijat ja eläkeläiset / 12 €  aikuiset.

Lipunmyyntipiste on Musiikki-Kullas, Torikatu 12. Aukioloajat: ma–pe klo 9:30–18, la klo 10–15 (su suljettu). Jos lippuja jää esitysviikonloppuun, myydään niitä myös Pohjankartanon aulassa olevalta lipunmyyntipisteeltä.

Suositusikäraja esitykseen on 4 vuotta.

 

Vanhempainyhdistyksen myyntipisteet

Vanhempainyhdistys järjestää näytöksemme. Esitysten kaikki tulot tulevat vanhempainyhdistykselle. Lipputulot eivät yksistään riitä peittämään esitysten kustannuksia, vaan Pohjankartanon aulassa olevilla myyntipisteillä kerätään lisävaroja esityksiin. Teatterin esitysten kaikki tulot menivät teatterille, joten toukokuun esityksillä pitää kattaa kaikki esitysmenot.

Joten kun tulet esityksiin, niin varaa hieman käteistä mukaan ja tue esitystoimintaamme. Kerro tästä myös tutuille jotka tulevat katsomaan esityksiä. Aulassa on

  • Arvanmyyntiä ja onnenpyörä (2 €)
  • Ruusuja myytävänä (5 €)
  • Tervatonttuhattuja (5 €)
  • Ihania erilaisia tossupusseja myynnissä (5 €)
  • Satukirjoja (20 €)
  • Vanhoja esityspukuja ja rekvisiittaa myynnissä 1–200 €

Pukumyyntitempaus
Esitysmenojen peittämiseksi vanhempainyhdistys myy pukuvarastosta vanhoja esityspukuja! Pukumyyntitempaus on Pohjankartanon aulassa esitysviikonloppuna (lauantaista sunnuntaihin). Osta vanha esityspuku ja tue esitystä! Pukuja on kaiken ikäisille ja kokoisille, tytöille ja pojille, ja ihan parin euron puvuista parinsadan euron upeisiin luomuksiin. Täältä löydät hyviä asuja leikkeihin ja naamiaisiin… tai isommille valmiiksi penkkariasua seuraavalle vuodelle! Tule penkomaan ja vinkkaa pukumyynnistä esim. lapsen päiväkodille ja koululle!

Kukkaputiikki ja muuta kivaa
Kukkaputiikki tulee aulaan esityspäivänä. Myyntiin tulee eri värisiä isoja ruusuja yksittäiskappaleina 5 €/kpl. Ruusuja tilataan paljon, ja sunnuntaina tarvittaessa lisää, joten ne eivät lopu kesken. Tue esitystä ja ilahduta esiintyjää ostamalla ruusu! Kukkaputiikin yhteydessä on myynnissä myös tervatonttuhattuja, ihania tossupusseja ja aikuisille kenkäpusseja, sekä satukirjoja.

Arvonta- ja onnenpyöräpalkinnot
Taas tarvitaan arpajaisiin palkintoja (esimerkiksi kakut on kivoja!) ja onnenpyörään pikkutavaraa. Voisitko sinä tuoda jotakin? Tavaroita voi tuoda opettajalle milloin vain, herkut sitten lähempänä esitystä (viimeistään kenraaliharjoitukseen). Onnenpyörätavaraa tulee menemään paljon, kun on useita näytöksiä, ja arpapalkintoja kaivataan myös runsaasti (neljä arpapöytää!).

 

Tehdään taas yhdessä upeat esitykset, joita on mukava muistella kesätauolla!