Ryhmien puvut tasoittain

Sinikellossa on ryhmillä aina tietyn värinen ja mallinen puku, sukkahousut (terälliset, ei nilkkapituiset trikoot) ja pehmeät balettitossut. B II -luokalta lähtien on lisäksi harjoitushame ja kovakärkiset balettitossut.

Kaikkia pukuja ja muita tarvikkeita saa Oulussa Silkkirummusta, Hallituskatu 28. Sinikellolaiset saavat Silkkirummusta 5 % alennuksen oppilaiden omaan käyttöön ostamista tanssitarvikkeista.

Satubaletti SI ja SII

Vaaleanpunainen puku (Capezion CC420C pnk puuvilla) sekä tyllihame (N9815C).

Valkoiset tai vaaleanpunaiset sukkahousut ja tossut (mieluiten pehmeät balettitossut, voimistelutossut kelpaavat kuitenkin vielä satubaletissa).

Alkeisbaletti AI ja AII

Valkoinen perusbalettipuku (Intermezzo 3703 Bodyroylycam valk. lycra), valkoiset sukkahousut ja tossut

Baletti I

Vaaleansininen puku (Intermezzo 3703, vaaleansininen lycra), valkoiset sukkahousut ja tossut.

Baletti II

Vaaleansininen puku (Intermezzo 3703, vaaleansininen lycra), valkoiset sukkahousut ja tossut ja harjoitushame (valkoinen N272C). Lisäksi keväällä kovakärkiset tossut.

Baletti III ja IV

Musta puku (Intermezzo 3703, musta lycra), valkoiset sukkahousut, tossut ja valkoinen harjoitushame (N272C). Lisäksi kovakärkiset tossut.

Baletti jatko IV ja baletti V

Violetti puku (Intermezzo 3703, supplex lila), valkoiset sukkahousut ja tossut. Musta harjoitushame (N272C). Lisäksi kovakärkiset tossut.

Baletti VI ja baletti jatko VI

Punainen puku (Capezio TC0001, bright mulberry), valkoiset sukkahousut ja tossut. Musta harjoitushame (N272C). Lisäksi kovakärkiset tossut.

Baletti VII, baletti jatko VII ja baletti VIII

Tummansininen puku (Capezio TC0001, navy), musta harjoitushame (N272C), valkoiset sukkahousut ja tossut. Lisäksi kovakärkiset tossut.

Baletti jatko VIII ja baletti IX

Viininpunainen puku (Capezio CC101 viininpunainen burgundi), musta harjoitushame (N272C), valkoiset sukkahousut, mustat tossut. Lisäksi kovakärkiset tossut.

Baletti jatko IX ja baletti X

Tulossa uusi puku, kuva siitä tulee myöhemmin. Silkkurumpu-liikkeessä tiedetään teidän ryhmienne pukumalli. Lisäksi kovakärkiset tossut.

Baletti jatko X

Muuten sama kuin BX-ryhmällä, mutta sukkahousut ja tossut puuterinväriset.

Baletti jatko XII

Musta puku (Capezio BD102), luumunvärinen harjoitushame (TC0012, aubergine). Puuterinväriset sukkahousut ja tossut.

Pojat

Miesten mustat tanssihousut, valkoinen T-paita. (Ylin taso musta T-paita.)

Isoilla Tiikeripojilla lisäksi mustat tossut. Isoilla Tiikeripojilla kunnon tanssitrikoot (= ei löysät, että polven ojennus näkyy), pienemmillä kelpaavat vielä esim. collegehousut.

Silkkirummusta saa miesten mustia tanssitrikoita sekä hyvää miesten tanssi T-paitaa (valkoinen / musta)